Parking Netevallei

Deze coronawandeling is via het knooppuntensysteem uitgetekend in Oosterlo, een deelgemeente van Geel. 

De start is aan taverne Netevallei, Eindhoutseweg 110 2440 Geel. Vanuit Eindhout ongeveer 1km richting Oosterlo. Hier is voldoende parking. 

De afstanden zijn 7km en 11,2km. 

Beide afstanden vertrekken richting Oosterlo centrum, over de brug naar knooppunt 55. 

De parcoursbeschrijving en de knooppunten kan u downloaden.

 


U kan het parcours en de parcours beschrijving hier downloaden.

Oosterlo 11,2 km
PDF – 705,6 KB 671 downloads
Oosterlo 7km
PDF – 723,5 KB 468 downloads
Beschrijving Parcours
Word – 9,0 MB 496 downloads

Enkele foto's

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

 

 

Via het knooppunten systeem hebben we dit maal een wandeling uitgestippeld in Eindhout. Dit is een deelgemeente van Laakdal. Men kan kiezen voor 7km of voor 9km. De start, knooppunt 164,  is aan het Kasteel Kaneel, Eindhoutdorp 13 2430 Eindhout. Dit is aan de overzijde van de kerk van Eindhout. Aan de kerk kan men ook parkeren.

Lus 7 km gaat over “ Endert berg “.  Langs de holle weg komen we in het gebied “ Achter de bergen “. Het laatste gedeelte doet de  “ Beemden “ aan. Om tenslotte door de “ Rundershoek “ te eindigen aan  knooppunt 164.

Lus 9 km gaat richting Ossenstal.  Langs het Pidpabos bereiken we de Nieuwbaan. We volgen een zandweg tot aan de “ Ossenbroeken “, een bosrijk gebied. De bospaadjes van “ Eindhoutberg “ brengen ons tot slot bij het vertrekpunt 164.


U kan het parcours hier downloaden

Eindhout 7 Km
PDF – 821,9 KB 604 downloads
Eindhout 9 Km
PDF – 791,3 KB 766 downloads

Enkele foto's 7km

Enkele foto's 9km

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

 

 

De volgende coronawandeling gaat via het alom gekende knooppuntensysteem richting Averbode. De start is aan het Schoolhuis, Schoterheide 48 Tessenderlo. De afstand is 8,1km. 

Dit is een bosrijke wandeling met veel afwisseling. De foto's spreken voorzich. 


U kan het parcours hier downloaden

Schoterheide 8,1km
PDF – 116,0 KB 350 downloads

Enkele foto's


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

 

Voor onze 5de Coronawandeling hebben terug gebruik gemaakt van het wandelknooppunten systeem. Ditmaal in de deelgemeente Schoot. Men kan kiezen tussen de afstanden 7,2km en 10,2km. De 7,2km is een verkorting van de 10,2km.

Starten doen we aan de kerk  van Schoot richting begraafplaats . Aan de kerk is er voldoende parkeergelegenheid. Beide tochten zijn zeer afwisselend.

Opgelet: Het gedeelte tussen knooppunt 229 en 228 is moeilijker  begaanbaar wegens beheers werken. De paal met de richting 229 ligt links in de berm. U moet  hier rechts. Onze excuses voor dit ongemak. 

 


U kan hier het parcours downloaden. 

Schoot 7 2 Km
PDF – 168,8 KB 357 downloads
Schoot 10 2 Km
PDF – 117,5 KB 356 downloads

Enkele foto's


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

4de Coronawandeling

 

Onze 4de Coronawandeling is uitgetekend, via het gekende knooppunten systeem, rond Engsbergen, een deelgemeente van Tessenderlo. Men kan kiezen tussen de afstanden 5,6km en 6,2km.

Starten doen we aan knooppunt 240, gelegen in de Smisstraat 6 3980 Tessenderlo. Hier is er ook parkeermogelijkheid. U kan ook parkeren aan het voetbalterrein van Thes B, te bereiken via de Lindenstraat. 

Beide wandelingen zijn zeer afwisselend , langs rustige wandelwegen, met mooie vergezichten en langs kronkelende bospaadjes. 


UI kan hier het parcours downloaden 

Coronawandeling Engsbergen
PDF – 212,7 KB 557 downloads

Enkele foto's van lus 6,2km


Enkele foto's van lus 5,6km


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

3de Coronawandeling

Voor onze 3de Coronawandeling trekken we naar het natuurgebied Gerhagen, de groene long van Tessenderlo. Hier hebben we 2 lussen uitgetekend via het alom gekende knooppunten systeem. Parkeren kan op de parking aan de Zavelberg, 3980 Tessenderlo. Deze lussen vertrekken aan knooppunt 113, gelegen aan het begin van de weg naar de het eetcafé Ter Scoute. 

 De lus van 6,5km vertrekt langs het eetcafé Ter Scoute . Via een gedeelte van het rolstoelenpad komen we aan de gemeentelijke Visvijver. Dan gaat het via allerlei bospaadjes langs de Peerdeposterij en de hondenlosloopweide terug naar de start. 

De lus van 7,1km is volledig verhard, maar zeker ook de moeite om te bewandelen. Deze tocht vertrekt langs de eetgelegenheden Riksken Tip en  Brasserie Eikelhof.  Als de zaken open is het mogelijk om een koffie en wat zoets of iets fris aan te schaffen. Wegens corona moet u het wel buiten consumeren. Deze wandeling gaat verder langs rustige wegen en biedt u een waaier aan mooie vergezichten. 


U kan het parcours hier downloaden

Corona wandeling in Gerhagen
PDF – 246,9 KB 454 downloads

Enkele foto' s lus 6,5km


Enkele foto's lus 7,1km


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

2de  Coronawandeling

Wij organiseren een tweede "coronawandeling”. Deze bepijlde tocht gaat door van 03/01/2021 tem 17/01/2021. De start is aan de zaal Sint Jan Genebosstraat 3945 Ham. De afstanden bedragen 4km, 5km en 8 km. De 4km is voorzien voor personen met een een rolwagen of kinderwagen en is volledig verhard. De andere afstanden  gaan richting Genendijk, over de gekende Kepkensberg.   Dit is een beboste getuigenheuvel met een hoogte van 43 m boven de zeespiegel.

Enkele foto's van de wandeling

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

1ste  Coronawandeling

Wij organiseren een eerste "coronawandeling”. Deze bepijlde tocht gaat door van 1/12/2020 tem 13/12/2020. De start is aan de Zille Dorpsstaat 15 3945 Ham. De afstanden bedragen 4   en 8 km. Dit is een bosrijke wandeling tussen de herfst en de winter.

Meer info op:

https://www.ham.be/blijfjonggenebos

 

Foto' s van de wandeling

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.