HOE WORDT U LID VAN ONZE CLUB?


Als lid van WSV Blijf Jong Genebos vzw geniet u van een groot aantal voordelen:

 

  • Aangezien WSV Blijf Jong Genebos vzw aangesloten is bij de federatie Wandelsport Vlaanderen is ieder lid van WSV Blijf Jong Genebos vzw verzekerd tegen ongevallen die zouden gebeuren tijdens het wandelen.

  • Tijdens het jaar organiseren we een aantal busreizen. Als lid betaald u nu slechts €12 om aan zo een uitstap deel te nemen, ongeacht de bestemming. In deze €12 is het inschrijvingsgeld voor de tocht en 1 basisconsumptie inbegrepen.

  • Om de twee maanden krijg je het clubblad "Wandelkrantje" toegezonden. Een clubblad vol info en met een uitgebreide kalender.

  • Om de drie maanden ontvangt u ook het Walking Magazine. Door het lidmaatschap van WSV Blijf Jong Genebos vzw ben je ook lid van Wandelsport Vlaanderen en krijg je van de federatie het driemaandelijks wandeltijdschrift.

  • Regelmatig biedt WSV Blijf Jong Genebos vzw zijn leden een gratis inschrijving en minimum 1 gratis basisconsumptie aan bij verschillende organisaties.

  • Ieder jaar, op de derde zaterdag van oktober, is er het clubfeest waaraan onze leden mits een uiterst beperkte deelnameprijs, kunnen deelnemen.
  • Vanaf 2021 ontvangt u een spaarkaart. Deze kan u laten afstempelen bij iedere officiële wandeling waaraan u deelneemt.  Een volle spaarkaart heeft een bepaalde waarde die onderaan het formulier vermeld. Dit kan u gebruiken om het lidgeld, busreizen enz te betalen. 

Het lidgeld  bedraagt €15,00 per persoon. Het lidgeld voor kinderen tot 12 jaar is gratis. Verschillende ziekenfondsen betalen het lidgeld terug. Bij bezorgen u het nodige formulier.  

Het rekeningnummer is BE83 7370 0448 8315

Wenst u lid te worden van onze club vul onderstaand formulier en wij zorgen voor al de administratie en heten u van harte welkom bij onze club. 

Alvast veel wandelplezier. 

 


INSCHRIJVINGSFORMULIER