Home » Coronawandeling

3de Coronawandeling

Voor onze 3de Coronawandeling trekken we naar het natuurgebied Gerhagen, de groene long van Tessenderlo. Hier hebben we 2 lussen uitgetekend via het alom gekende knooppunten systeem. Parkeren kan op de parking aan de Zavelberg, 3980 Tessenderlo. Deze lussen vertrekken aan knooppunt 113, gelegen aan het begin van de weg naar de het eetcafé Ter Scoute. 

 De lus van 6,5km vertrekt langs het eetcafé Ter Scoute . Via een gedeelte van het rolstoelenpad komen we aan de gemeentelijke Visvijver. Dan gaat het via allerlei bospaadjes langs de Peerdeposterij en de hondenlosloopweide terug naar de start. 

De lus van 7,1km is volledig verhard, maar zeker ook de moeite om te bewandelen. Deze lus vertrekt langs de eetgelegenheden Riksken Tip en  Brasserie Eikelhof.  Als de zaken open is het mogelijk om een koffie en wat zoets of iets fris aan te schaffen. Wegens corona moet u het wel buiten consumeren. 

U kan het parcours hier downloaden

Corona wandeling in Gerhagen
PDF – 246.9 KB 7 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

2de  Coronawandeling

Wij organiseren een tweede "coronawandeling”. Deze bepijlde tocht gaat door van 03/01/2021 tem 17/01/2021. De start is aan de zaal Sint Jan Genebosstraat 3945 Ham. De afstanden bedragen 4km, 5km en 8 km. De 4km is voorzien voor personen met een een rolwagen of kinderwagen en is volledig verhard. De andere afstanden  gaan richting Genendijk, over de gekende Kepkensberg.   Dit is een beboste getuigenheuvel met een hoogte van 43 m boven de zeespiegel.

Enkele foto's van de wandeling

Reactie plaatsen

Reacties

BG
3 dagen geleden

Bedankt, vorige week zowel de 8 km als de 4 km met rolwagen gedaan. Beide wandelingen zijn perfect uitgepeild, en de moeite! Bedankt voor het uitpeilen van een rolwagenwandeling! weinig wandelclubs schenken in deze coronatijden hier aandacht aan.

Johan W.
3 dagen geleden

Vandaag de 8 (7,5 Km) lus gedaan, zeer mooie wandelroute welke meestal doorheen de bossen van 'Kepkensberg en omgeving ging en wat me vooral opviel was dat de route niet helemaal het zelfde liep als aangegeven op de overzichtskaart !

Jos Houtmeyers
13 dagen geleden

vandaag de lus 8 gedaan, heel mooi, goed afgepijld, goed begaanbaar, licht heuvelend, grotendeels onverhard! voor ons een aanrader!
mvg,
Jos en Lisette, lid Sporton VZW

1ste  Coronawandeling

Wij organiseren een eerste "coronawandeling”. Deze bepijlde tocht gaat door van 1/12/2020 tem 13/12/2020. De start is aan de Zille Dorpsstaat 15 3945 Ham. De afstanden bedragen 4   en 8 km. Dit is een bosrijke wandeling tussen de herfst en de winter.

Meer info op:

https://www.ham.be/blijfjonggenebos

 

Foto' s van de wandeling

Reactie plaatsen

Reacties

Beyns Martine
een maand geleden

De wandeling was heel mooi en ook goed aangegeven. Ik Heb 8 en de 4 km gewandeld op 6/12.